Horeca Awards

2018

Tehinca de vot

Horeca Insight accepta nominalizarile pentru toate categoriile de premii pana la 7 octombrie 2018. Nominalizarile pot fi facute de terti sau in nume propriu (formular de nominalizare). La finalul perioadei de nominalizari, un juriu format din membrii redactiei Horeca Insight si specialisti independenti va decide ce nominalizari vor fi acceptate pentru votul final si va emite lista definitiva de nominalizati. Listele cu nominalizari sunt orientative. Votantii pot mentiona in buletinele de vot si alte locatii Horeca. Aceasta lista, cu propunerile pentru fiecare categorie este facuta publica, dupa care urmeaza etapa votului final, in perioada 12 octombrie – 11 noiembrie 2018. Pentru aceasta, Horeca Insight alcatuieste o baza care cuprinde mii de clienti, furnizori si profesionisti horeca (proprietari, top management, top executive, specialisti independenti). Fiecare dintre acestia primeste un mesaj e-mail prin intermediul caruia sunt invitati sa voteze pentru toate categoriile de premii.
Nu sunt luate in calcul mesajele nesolicitate, venite din partea persoanelor care nu se afla pe lista de vot stabilita de Horeca Insight sau voturile pentru propria afacere, in cazul profesionistilor din horeca. Fiecare votant poate trimite un singur mesaj.
Castigatorii sunt cei care, la final, acumuleaza cel mai mare numar de voturi.

Premiul Publicului

Aceasta categorie, denumita Premiul Publicului, isi desemneaza castigatorul in modul urmator: in perioada 12 octombrie – 11 noiembrie 2018 va fi accesibil un formular public unde orice persoana poate vota locatia preferata (restaurantul, barul, cafeneaua, clubul, firma de catering etc.) sau profesionistul Horeca - bucatarul, cofetarul, someliertul etc. favorit, fara nici o restrictie. Nu sunt luate in calcul voturile multiple trimise de pe acelasi IP. Cei care primesc cel mai mare numar de voturi - Castigatorii - sunt diferentiati in categoriile corespondente profilului lor de activitate (de ex. restaurante, QSR, bar/pub, delivery etc). O categorie la Premiul publicului se formeaza numai in cazul in care numarul de voturi pentru companiile din acel domeniu depaseste 10% din totalul voturilor exprimate. De exemplu, daca numarul total de voturi acordate cafenelelor nu depaseste 10% din numarul total de voturi publice, nu se formeaza categoria de premiere "cafenele". Pentru fiecare categorie formata la Premiul Publicului se va comunica top 3 casitigatori.

Premiul Horeca Insight

Horeca Insight isi rezerva dreptul de a decerna o distinctie acelui (acelei) restaurant, cafenele, bar, firme de catering etc. sau persoane care s-a evidentiat pe parcursul anului. Sunt luate in calcul diverse aspecte, cum ar fi: inovatia/constanta, strategia de business, proiectele speciale, diferentierea in piata, notorietatea etc. Premiul se acorda de catre echipa Horeca Insight. Se acorda o singura distinctie: Premiul I.
Horeca Awards va avea loc pe data de 21 noiembrie 2018 la Fratelli Studios. Participarea la Horeca Awards se face prin rezervarea unui bilet (in limita locurilor disponibile).

logo